GALIA lasikuituveneet

GALIA

GALIA-veneet ovat tulleet suosituiksi Suomessa korkealaatuisina, hyvin suunniteltuina ja kuitenkin edullisina veneinä. Edullisen hinnan takana on tuotantomaa Puola, jonka kustannustaso on paljon Suomea edullisempi. Markkinoinnin suoraan maahantuojalta kuluttajille ilman turhia välikäsiä ja suuret tuotantoerät,mahdollistavat edullisen hintatason! Maahantuojan Mc-Sea:n oma liiketila, jossa järjestetään myös vuosittaiset venenäyttelyt, oma logistiikka kalusto ja tehokkuus antavat verrattoman kilpailuedun, näin kuluttaja hyötyy !
GALEON venetehdas valmistaa oman GALIA-perämoottorivene mallistonsa sekä suuremmat jahdit jotka kantavat nimeä GALEON, tehdas on perustettu 1982.
Galia-veneistä löytyy jahdeista tuttuja ratkaisuja ja loistokkuutta. Valmistaja lukeutuu Euroopan suurimpiin. Yritys on kasvanut yli 36 vuotisen toimintansa aikana valtavaksi. Tuotantotiloja on yli 18000m2 ja veneitä valmistetaan yli tuhannen ihmisen voimin !

2018 voimakas korkeasuhdanne aiheuttaa kuitenkin saatavuus ongelmaa, siksi voimme tarjota vain malleja joita olemme onnistuneet ostamaan sisään valmiiksi, saatavina olevat mallit alla :

_________________________________________________________________________________________________

GALIA 525 DC vm-17 + Suzuki 100hv uusi vm-18+Garmin 9"plotteri/kaiku, runsas varustus,heti valmiina lähtöön, VAIN 32900€ !

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Pituus 5,2m, leveys 2,1m, syväys 0,4m, paino 940kg, kiintotankki 100L, max.115hv, rikipituus L, kantavuuden voi valita rekisteröinnin yhteydessä CE-C 5 henkeä tai CE-D 7 henkeä.

Vakiovarusteet: Tuulilasi plexiä, kajuutan kattoluukku, kajuutan liukuovi plexiä, takapenkki joka kääntyy aurinkotasoksi tai sängyksi, ankkuri/köysiboxi keulassa, kaapeliohjaus, sähköinen pilssipumppu, navigointi valot, sisävalo kajuutassa, ss-kaiteet, penkit.

Hintaan sisältyy nyt myös: Garmin 92SV 9" plotteri/kaiku upotettuna koelautaan pohjoisEuroopan kartallla VEU 721L,Antifouling-pohjamaalaus väri valkoinen), matot ulko-ja sisätilaan, kuomu, avotilaan-sekä hyttiin pöytä, kemiallinen, Radio/CD, kompassi, torvi, kemiallinen-wc, ankorliina, kiintotankki 100L+mittari, sähköinen pilssipumppu, itsetyhjentyvä, kuskin ja repsikan penkin suojat, ankorliina, liukuovi, USB-virtapistoke koelaudassa ja hytissä, uimaportaat,radio/CD-soitin+kaksi kaiutinta ulkotilassa... ym.

Kajuutassa mahtuu hyvin nukkumaan ja poiketen monista muista daycruisereista, siellä mahtuu ainakin 175cm istumaankin! Pöydälle on paikka hytissä ja avo-ulkotilassa.Hytti tarjoaa suojaa myös kemiallisen wc:n käyttäjälle.Ulko-avotila on itsetyhjentyvä.

Myös rahoituksella !