Kumiveneet

GRAND kumiveneet ovat korkeinta mahdollista laatua, viimeisintä suunnittelua edustavia teknisesti huippuunsa hiottuja loistavat ajo-ominaisuudet omaavia kumiveneitä. Niiden valmistuksessa on hyödynnetty lentokoneteollisuuden osaamista ja pitkää kokemusta kumiveneiden suunnittelijana ja valmistajana. Loppuun asti hiotut tekniset yksityiskohdat, jotka on toteutettu hienostuneen tyylikkäästi. Vankka kokemus ja kyltymätön halu valmistaa maailman parhaat kumiveneet ovat johtaneet nopeasti GRAND veneiden markkinaosuuden huikeaan nousuun.

GRAND veneet ovat tarkoitettuja aloittelevasta veneilijästä ... ammattilaisiin, ihmisille joille korkea laatu, tyylikkyys, kestävyys ja järkevä hinta ovat tärkeitä.

Grandin laaduntarkkailun järjestelmä on ennennäkemättömän tarkkaagrand_c270a_low_ilmapohjainen_kumivene.tif

Grand Corvette-sarja, ilmapohjaiset kumiveneet 240,275,300 ja 330, värivaihtoehdot musta tai harmaa.
SESONGIN LOPPUUNMYYNTI,PIENI ERÄ GRAND C270A VENEITÄ 1150€ !
GRAND ilmapohjaiset CORVETTE kumiveneet ovat askeleen edellä kilpakumppaneitaan. Ponttooni on leikattu pitkittäissuunnassa, tämä tekee keulasta suipomman, näin keulan alle ei vastatuuleen noustessa pääse kertymään ilmaa ja keula pysyy turvallisesti matalalla.Oikein muotoiltu V-pohja ei muodosta "pussia" perälaudan eteen, näin vene on saatu kulkemaan kevyesti, oikeassa asennossa todella taloudellisesti.Pontoonin perät on muotoiltu alaspäin viistoiksi näin pontoonien perät antavat parhaan mahdollisen kannon perälle, estäen keulan nousemisen ylös. pontoonien perän nerokas muotoilu jättää veden kevyesti ja toimii soutaessa peräsimenä.
GRAND ilmapohjaiset kumiveneet ovat syrjäyttäneet entisaikojen levypohjaiset kumiveneet lähes kokonaan, ne olivat pohjalevyineen painavia ja vaikeasti kasattavia.
Grand ilmapohjaiset kumiveneet vain pumpataan omalla tehopumpulla, varsinaista kasaamista ei ole. Grand ilmapohjaiset kumiveneet ovat tulleet suosituiksi edelläkävijänä, jonka korkeaa laatua arvostetaan.(Testattu venelehdessä 5/-03: "Hinnaltaan edullinen ja ominaisuuksiltaan erinomainen!" " Ensimmäinen kumivene joka todella toimii ! ")

GRAND Corvette (C-sarja)


Gran SilverLine, Lasikuitupohjaiset kumiveneet S250,S275,S300,S330 ja isommat ratista ohjattavat skootteripulpetti-mallit

Grand Silverline S370NS,S420NS ja S470NS

Grand Silverline on korkealaatuinen lasikuitu tupla-pohjainen venesarja, S250 - S330 on varustettu tavallisilla istuimilla ja niitä voi käyttää kahvasta ohjattavalla moottorilla.Grand S370NS ja siitä suuremmat mallit on varustettu skootteripulpetilla, näin ajomukavuus ja turvallisuus lisääntyvät.

Grand on suuri toimija ja lukeutuu arvostetuimpiin kumivenevalmistajiin, eri maissa on huomattavia varustelu ja malli eroja mikä tulee huomioida jos selailette nettiä, suomeen tuotaviin malleihin olemme pyrkineet valitsemaan meille sopivimmat vaihtoehdot.

GRAND Silver Line (S-sarja)

Grand GoldenLine 340,380, 480 ja Grand Goldenline 500 lippulaiva !

Grand GoldenLine kumiveneet ovat ylellisen tyylikkäitä lasikuitupohjaisia kumiveneitä, penkit ja ohjauspulpetit on intergoitu suoraan runkoon.Penkkien alla on runsaasti säilytystilaa, näin avotila jää siistiksi ja siinä mahtuu mukavasti liikkumaan.Grand Goldenlinen pohjan perän muotoilu on esimerkillinen, pohja tulee perästä yli perälaudasta toimien kuin trimmi helpottaen liukuun nousua, liukukynnys on matala ja meno on taloudellista.Grand Goldenline on usein nähty apuvene suurissa jahdeissa, kiva yhteys vene ja satamissa varsinainen katseenvangitsija.Tyylikäs, helppokäyttöinen, taloudellinen ja silti edullinen ! Suomen tuontimallistossa Grand G480 ja 500:ssa on targakaari vakiona.


GRAND Golden Line (G-sarja)


Kannatta myös seurata vaihtoveneitämme.

>> Mc'Sea-opas ensimmäisen veneen ostajalle!