img_5957.jpg

MsSea 550 vene on nyt saanut keskipulpetillisen version, hinta on sama kuin sivupulpetillisella.

Tervetuloa tutustumaan !

img_5958.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________

Hyviä uutisia, meri on auki !

Aikainen kevät on jo avannut veneluiskat, kuvassa sunnuntaina 1.3.-15 avoinna olevat  Helsinki-Espoo alueen luiskat: Kaivopuisto mattolaituri, Kaivopuisto Karuselli, Hernesaari, Lauttasaari Sinbad ja Haukilahti ( viiminen kuva Lauttasaaresta, L-saaren sillasta etelään meri on auki ).Tarinoitten mukaa kalaa tulee nyt runsaasti ja ne odottavat vain kalamiehiä ! Ympärivuotinen veneily on nyt totta pääkaupunkiseudulla ja nykyaikaisilla McSea Trailereilla veneen nosto ja lasku on jo helpompaa kuin köysien sitominen laituriin ! Olisi hienoa jos uusien laskuluiskien suunnittelussa huomioitaisiin lauhtunut ilmasto ja niitä rakennettaisiin paikkoihin joissa kausi olisi mahdollisimman pitkä.Avomeren luiskista hyötyisivät monet veneilijät, saattaisipa niistä olla hyötyä joskus pahoina päivinä jos Suomesta jouduttaisiin evakoitumaan, vene todennäköisesti olisi ainoa nopea keino poistumiseen.

kaivopuisto_mattolaituri_1.3.-15.jpg kaivopuisto_karuselli_1.3.-15.jpg
hernesaari_1.3.-15.jpg img_3013.jpg
haukilahti_1.3.-15.jpg img_3018.jpg


Venenäyttelyviikkko ylitti odotukset, kävijöitä riitti mukaavasti ja kauppoja tuli, kiitos asiakkaille ! Ennätyksellisen aikainen kevät taitaa olla venekaupan paras tukija, myös Mc`Sea Trailereita on nyt myyty enemmän kun koskaan aikaisemmin Helmikuussa ! Hyvät veneilyn ystävät, kai tiedätte että meri on jo auki ja joiltakin luiskilta pääsee jo laskemaan veneen !

Tervetuloa tutustumaan venevalikoimaamme ja varaamaan veneenne !

img_7806.jpg


Nyt on avattu uusi auto-ja traileri huoltokorjaamo Cartech Oy, samassa rakennuksessa veneliike Mc-Sea:n alakerrassa !

img_9830.jpg

Vankan yli 30 vuoden autokorjaamo ja huolto kokemusta tarjoaa yrittäjät Jesse, Hannu ja Ekku.Mc`Sea Trailerit ovat nousseet ostetuimpien trailereiden joukkoon oltuaan pitkään teknisesti edelläkävijänä, tekniset ratkaisut ovat tehneet Mc`Sea Trailereista helppokäyttöisiä ja siksi niistä on tullut niin haluttuja.Mc`Sea trailereita on ostettu pitkään ja niitä on paljon liikenteessä, siksi on hienoa että samasta rakennuksesta on saatavissa huolto ja korjauspalvelua myös trailereille ! Cartech huoltoon ja korjauksiin voi varata aikoja puhelimella numerosta 050-3897252,                  sähköpostilla : huolto@cartech.fi. Kotisivut ovat : www.cartech.fi


Ensimmäisenä trailerimerkkinä on McSea Trailereissa vakiona kulkusilta nyt kaikissa malleissa, kulkusilta helpottaa oleellisesti veneen nostoa, koska liinan koukku on nyt helppoa ja turvallista käydä kiinnittämässä veneen keulassa olevaan trailerikoukkuun.Ihmiskunnan kehityksessä on melko hämmästyttävää, että oleellista helpotusta tarjoavat keksinnöt tulevat vasta näinkin myöhään yleiseen käyttöön.Noin 100v. sitten intiaanit eivät vielä hyödyntäneet pyörää, vaan vetivät hevosillaan keppien varassa kantamuksiaan.Portaat keksittiin aikaa sitten, mutta veneissä niitä on alettu hyödyntämää vasta viimeisen 10v. aikana ! Laskettakoon trailereiden kulkusilta näiden hämmästyttävien keksintöjen joukkoon joita nyt ensimmäistä kertaa tehdään edullisesti sarjatyönä !

Mc`Sea Trailerit ovat jatkuvasti olleet edellä kehityksessä, pitkä keulapukki jotta kampi mahtuu kääntymään, pitkä kippi, vinyyli kölirullat, kiinnityslenkit sidontaliinoille, matala rakenne vähentämässä nostokorkeutta ja ilmanvastusta....kaikki seikkoja jotka tekevät McSea Trailereiden käytöstä helppoa ja turvallista, siksi Mc`Sea Trailerit ovat niin suosittuja...                                                                    ja suuren sarjatuotannon ansiosta myös edullisia !

img_6799.jpg

                               Mc`Sea Trailerilla onnistuu helposti vaikka kävely vetten päällä !


img_9809.jpg

Nyt on nähtävissä kaksi uutta filmiä miten liukkaasti kulkee MsSea 500 vene Suzuki 25ATL ja Yamaha 25DETL koneella osoitteessa : https://plus.google.com/u/0/115973058261199683321#115973058261199683321/posts

Valitettavasti emme ole saaneet tätä venettä Vene ja Kippari-lehtien testattaviksi, vaikuttaa hiukan siltä ettei tämän uutuuden puolia ole alan lehdistössä ymmärretty, lukuun ottamatta Venemestari 1/2014 lehteä.Vene johon riittää jo 25hv moottoriteho, on toimivasti itsetyhjentyvä, omaa alhaisen liukukynnyksen ja laajan nopeusalueen,on soudettavissa, kilpailijoitaan hiljaisempi,korkealaitaisempi, taloudellinen ja edullinen ! On vene jonka mielestäni  kuuluisi kiinnostaa alan lehdistöä, ekologisena ja uudenaikaisena veneenä johon ei hirmutehoja tarvita.Lisäksi ylpeänä kerron ettei näihin veneisiin ole käytetty senttiäkään tukia ! siis veroeuroja, ei markkinointiin, valmistukseen, eikä työllistämiseen...mielestäni tuet vääristävät kilpailua ja se mitä pitää tukea on kannattamatonta, olisipa mielenkiintoista jos esim. Helsingin Sanomat selvittäisivät paljonko erilisia tukia  käytetään esim. tätä alaa vääristämään ? sillä saattaisi olla jopa talouttamme parantava vaikutus jos mutkikkaat tukikuviot avattaisiin.

                                  Samy Arling


img_6552.jpg

Valtuutettu Suzuki huolto-korjaamo Marine Repair Center Oy on nyt aloittanut toiminnan veneliike Mc-Sea:n alapihalla sijaitsevassa korjaamosiivessä.

Kokeneet mekaanikot Tero Ahola ja Mika Lundström ovat perustaneet itsenäisen valtuutetun Suzuki huolto-korjaamon, joka toimii osoitteessa Martinsillantie 24, Espoo ( Järvisilta 2, toimii plottereissa paremmin). Puhelinnumero on 050-3000398, Avoinna ark. klo 9-16, TERVETULOA ! Muistathan että syyshuolto kannattaa varata ajoissa ! 

Suzukin merkkihuolto samassa kiinteistössä on oleellinen osa hyvää palvelua joka takaa asiakkaillemme turvallisia veneilyhetkiä toimivilla koneilla ! Toivotamme alan huippuosaajat lämpimästi tervetulleeksi saman katon alle !


Katso nyt ajovideot MsSea 500 ja MsSea 550 veneistä : https://plus.google.com/u/0/115973058261199683321#115973058261199683321/posts

                       MsSea 500

img_9419.jpg

                                                                                                MsSea 550

img_9591.jpg


Uusimmassa Kippari lehdessä No 5 / 2014 on nyt testit MsSea 690 ja MsSea 450 veneistä." Rehelliset ja tarkoituksenmukaiset kuvaavat tälläisiä veneitä hyvin " . Kannattaa lukea !

Metsähallitus päätyi vahvaan MsSea veneeseen, varmatoimisella Suzuki perämoottorilla.Ensimäinen tehtävä on vapauttaa Vallisaari kaikenkansan käyttöön Puolustusvoimilta. Tavotteena on että 2016 saari olisi kaikkien käytössä.Valintaan vaikutti kompakti koko, jolloin tavaroiden ja ihmisten kuljettaminen onnistuu turvallisesti ja toisaalta trailerilla helposti kulkeva vene.Traileri valinta osui Mc`Sea 1200 traileriin joka on rakenteeltaan matala, näin nostaminen ja laskeminen onnistuu helpommin myös luonnonrannoista, Metsähallituksella on järviä ja metsää hallittavana melkoinen määrä on !

img_4391.jpg

img_4396.jpg img_4400.jpg
img_4407.jpg img_4414.jpg

MsSea 690WT keulaportillinen vene Voivalayhtiöille .

mssea_690wt_suzuki_175hv.jpg

Mm.saaristorakentamiseen erikoistunut Voivalayhtiöt ovat lisänneet huomattavasti tehokkuutta investoiden omaan huipputehokkaaseen kuljetuskalustoon.Perusteellisen valinnan jälkeen oli helppoa päätyä keulaportilliseen MsSea 690WT jossa hinta ja laatu kohtasivat parhaiten.Varmatoiminen Suzuki 175hv moottori kuljettaa joutuisasti niin tarvikkeet kuin miehetkin kohteisiin.Keulaportin leveys oli myös tärkeä yksityiskohta.Voivala yhtiöt suorittavat saaristorakentamista Turun seudulla, lisätietoa löytyy osoitteesta www.voivala.fi.Kiittäen käynnistänne näyttelymme aikana, toivotamme uudelleen tervetulleeksi kestonäyttelyymme ! Oli todella positiivista että saimme näyttelyymme yllättävän paljon venehankintaa suunnittelevia asiakkaita. Suurta mielenkiintoa aiheutti maan kattavin kumivenvalikoima sekä aivan uutta aikakautta edustava tuore alumiinivene mallistomme MsSea veneet ! Luultavasti nyt on aika tunnustaa että oli pelottavaa n. 10 vuotta sitten jättäytyä pois Helsingin suurilta venemessuilta ja korvata se ikiomalla näyttelyllä, tänäpäivänä hinnoittelu ilman messukuluja on elinehto toiminnallemme, jota tukee internetti sekä omat laajat toimitilat ! Aikainen kevät, uskomattomat tarjoukset ja laajan valikoiman siivittämänä, toivotamme kaikki tervetulleeksi liikkeeseemme tutustumaan valikoimaamme !

liike_17.2_3.jpg liike_17.2_2.jpg liike_17.2.jpg

 

10.2.2014

mssea_500_ja_550.jpg

 

Täysalumiiniset MsSea alumiiniveneet, MsSea 500 ovat nyt saapuneet uudistettuina sarjatuotanto versioina ja täysin uusi MsSea 550 venemalli ovat nyt liikkeessä.Nyt on hyvä hetki tulla tutustumaan niihin ja muuhun laajaan mallistoon.Pidämme ilmaista venenäyttelyä nyt joka päivä klo 10-17, sunnuntaihin klo 17 saakka.TERVETULOA !

Lisätietoja sivulta : Alu-veneet, MsSea mallisto


MsSea alumiinivenemallisto on nyt kasvanut mallistoksi joka tarjoaa oleellisesti erilaisia alumiinvenemalleja ! Merikelpoisia veneitä  jotka toimivat totuttua pienemmilläkin konetehoilla, ovat korkealaitaisia, itsetyhjentyviä alumiinilatialla varustettuja, vahvoja veneitä joissa liikkuminen ja käyttö on helppoa.

Ms-Sea 500 Huikea alumiinvene joka vie pienveneilyn uudelle tasolle jo pienelläkin koneteholla ! Kts.lisää sivulla alumiiniveneet lopussa tai tervetuloa katsomaan liikkeeseen !

img_85392.jpg

img_3727.jpg

    


Mc-Sea Trailerit ovat suomen suosituimpien joukossa, koska ne ovat edellä kehityksestä !

Matala rakenne vähentää nostomatkaa,ilmanvastusta ja auttaa mahtumaan ovista sisään, myös kallistelu vähenee.Pitkä automaattikippi suojelee pohjaa ja vähentää voimantarvetta, veneen voi jopa ajaa kipin ansiosta trailerin päälle.Kulkusilta on nyt lisätty kaikkiin malleihin vakioksi, lukuunottamatta 1200kg traileria, kulkusilta helpottaa oleellisesti kun liinaa ollaan kiinnittämässä veneeseen ja lisää turvallisuutta, ei tarvitse taiteilla trapetsilla ! Tervetuloa tutustumaan suomen kehittyneimpään trailerimallistoon, joka samalla on hinnaltaan edullisimmasta päästä ! Mc`Sea Trailerit,ison askeleen edellä kehityksessä !

mcsea_traileri_750lj_-13.jpg

img_4545.jpg


 

img_3234.jpg img_3212.jpg

Suzukilta on nyt tullut pitkään odotettu 20hv kipillinen, sähkökäynnisteinen, polttoaineen ruiskutuksella varustettu voimapesä.Uutuus on markkinoiden kevyin luokassaan, joka tekee siitä moneen vanhaan veneeseen ainoa vaihtoehdon, kaikissa veneissä on moottorin keveys etu ! Kippi on kilpailijoiden kippiä vahvempi, eli toimii kaasua keventämällä myös trimmatessa.Koeajossa todella positiivinen yllättäjä, oikea aasian lahja suomalaisille ! Niin säästäväinen että taitaa kalakilon hintakin laskea :))

Kuvassa koeajoveneenä Grand S370L, nopeus nousi yli 20 solmuun ja kone saavuttaa räjähtävästi yli 6000 kierroksen, ylikierroksissa moottori automaattisesti rajoittaa kierrokset, upeaa tekniikkaa joka ei vaadi käyttäjältä erikoisosaamista !

Kuvan paketi Grand S370L, Suzuki DF20ATL hinta ajovalmiina vain 8460€ !

                 


24.4.2013 . MsSea 4500 uusi itsetyhjentyvä alumiinivene joka on suunniteltu 20-25hv koneelle, käyttötarkoituksen mukaan valittava kone voi olla aina 50hv saakka. 

Lue lisää kohdasta: Alu-veneet

img_2337.jpg

img_2493.jpg

 


 

img_1944.jpg

img_2009.jpg

 

VAHVA ODOTETTU UUTUUS MS-Boat 8000WT saapunut Liikkeeseemme, TERVETULOA TUTUSTUMAAN !

Keulaportillinen merikelpoinen vahva alumiinivene jossa liikkuminen on todella helppoa ja hinta murto-osa totutusta luokassaan !

Lue lisää : Alu-veneet

 

liike_20.2.2013_lasik_ja_alumiini.jpg liike_20.2.2013_finnmasterit.jpg liike_20.2._-13_kumiveneet.jpg

Mc-Sea Venenäyttelyyn saatiin jälleen edellisvuosia enemmän veneistä kiinnostuneita kävijöitä, tämä on ilahduttavaa, nyt voimme olla varmoja että kuluja välttelevä linjamme on ollut oikea ratkaisu.                                                                                                       Mc-Sea:n laaja valikoima yllätti monia kävijöitä, eräs insinööri laski että kumivenevalikoimamme oli laajempi kuin Helsingin messukeskuksen näyttelyssä.Parasta lienee se että Mc-Sea:lla veneet on nähtävänä jatkuvasti ja pystymme tarjoamaan erittäin edullisesti veneitä jotka on ostettu sisään erikoishinnoin, parhaillaan on tarjouksena mm.erittäin edullinen Finnmaster vene-erä.Tervetuloa tutustumaan ! Kiitämme kaikkia näyttelyyn tutustuneita kävijöitä.


Olette nyt uusilla Mc-Sea kotisivuilla, Tervetuloa ! Mc-Sea on ollut edelläkävijä alallaan monella eri tavalla esim. tuomalla veneet maahan ja myymällä suoraan ilman välikäsiä asiakkaille, ratkomalla logistiset ongelmat eduksenne, rakentamalla juuri veneiden myyntiin ( asennukseen ja huoltoon) sopivan oman rakennuksen keskeiselle paikalle,  avaamalla ensimmäisten veneliikkeiden joukossa omat kotisivut.Tuolloin ei kotisivujen avaaminen eikä päivittäminen ollut mahdollista ilman erityistä tietokonealan osaamista, nyt kotisivusysteemit ovat yksinkertaistuneet niin että oli aika siirtyä systeemiin joka mahdollistaa kotisivujen päivittämisen ilman välikäsiä, näin pystymme tarjoamaan ajanmukaisempaa tietoa nopeammin ja tietenkin myös säästämään turhia kuluja mikä taas osaltaan mahdollistaa edullisen hintatason eduksenne !

daf_ja_2_galiaa_kyydissa.jpg mc-sea_rekka_2525m__kopio.jpg

Mc-Sea edelläkävijänä, Kuljetuskustannukset ovat iso osa veneen hintaa, siksi Mc-Sea on kehittänyt tehokkaita omia ratkaisuja kuljettaa veneet edullisesti. Näin  tehokasta kalustoa ei enään saa uusien EU-määräysten takia valmistaa ( käyttää voi ), 2015 kun rikkidirektiivi todennäköisesti käytännössä lopettaa veneiden laivakuljetukset, on Mc-Sea:llä jo valmiina oma erikoiskalusto.


21.6.2011 Taksi maalla ja merellä!

taxi.jpg

Haminan edustan kauniiseen saaristoon ja itäisen suomenlahden ulkosaariston jylhiin kansallispuistomaisemiin pääsee nyt tutustumaan helposti taksiyrittäjä Ismo Lötjösen Grand Silver 650 hankkimalla R.I.B-kumiveneellä.

Retkistä syntyy varmasti mieleenpainuvia kokemuksia! Mielenkiintoiset tarinat alueen muinaisesta elämästä, paikallistuntemus ja taitavan kuljettajan tarjoama vauhdikas mutta turvallinen kyyti värittävät.
Ismo osaa täyttää ryhmän toiveet ja tarvittaessa käytössä on myös säänsuojaa tarjoava 10,5m Fiskari alus, joten sään oikutellessa ryhmää ei jätetä pulaan eikä sovittua aikaa ole välttämätöntä muuttaa.
Erinomainen matkavinkki vaikkapa Helsingistä tai Pietarista ainutlaatuiseen Haminan ympyrä kaupunkiin ja siellä teho tutustuminen merihistoriaan!

Kuvassa yrittäjä Ismo Lötjönen vastaanottamassa Grand Silver 650 venettä, jota vauhdittaa varmatoiminen Suzuki 140hv.

  


 Master alumiiniveineissä käytetyt pohjatulpat
Alkaen 1997 Mastereissa on käytetty pohjaproppua, jonka halkaisija on kierteen päältä mitattuna 22 mm. 2008 eteenpäin Mastereissa käytettävä pohjaproppu vaihtui. 
Varmista mittaamalla oikea pohjapropun koko!
Lue lisää


Poliisi luottaa Masterin laatuun

poliisimaster.jpg poliisimaster2.jpg

Pohjois-Savon poliisilaitos tutki tarkoin alumiinivene vaihtoehdot ja päätyi siihen että Master oli ainoa poliisin vaativat kriteerit täyttävä sarjavalmisteinen vene ja päätyivät Masteriin.

Poliisin uudelle Master 651 veneelle varmatoimista vauhtia tarjoaa Suzuki DF175TX perämoottori.

Mc-Sea 2700kg Trailerilla paketti siirtyy nopeasti Pohjois-Savon eri vesistöihin nopeasti aina tarpeen mukaan, matala traileri jossa on pitkä kippi mahdollistaa hätätapauksessa vesillelaskun myös luonnonrannoilta.


Pohjois-Savon poliisin ajoneuvovastaava, Komisario Jyrki Haapala vastaanotti aluksen 8.7.2010 erittäin tyytyväisin mielin, todeten että: ” tässä veneessä on kaikki mitä tarvitsemme tehokkaaseen toimintaan ”.

Master 651 on myös Venäjän rajavartioston valinta.

22.9.2009 GRAND MARKKINAJOHTAJA


Rekisteröintikatsaus 1.1 – 31.8.-09 kertoo GRAND kumiveneiden pitävän vahvasti markkinajohtajan paikan, laadukas, tyylikäs ja silti edullinen GRAND on turvallinen valinta kuluttajalle! Markkinoille on pöllähtänyt melkoisesti uusia kumivenemerkkejä, tietoomme on tullut useita tapauksia joissa kuluttaja on pettynyt valintaansa, kumiveneen valmistajaksi ei kehitytä hetkessä.
GRAND on kivunnut johtopaikalle 20 vuoden kovalla työllä ja hankkimallaan vankalla kokemuksella.

On mukavaa, että yhä uudet kuluttajat ovat löytäneet kumiveneiden edut jota on edesauttanut edulliset uudet merkit, seuraavan kumiveneen hankinnan kohdalla vahingosta viisastuneet kuluttajat ovatkin osanneet hankkia GRAND kumiveneen, olemme saaneet heistä tyytyväisiä asiakkaita.

2009grand.jpg

29.1.2007 Mc`Sea:n oma erikoiskuljetus ja nostokalusto.

rekka2007.jpg

Mc`Sea on investoinut omaan erikoiskuljetus- ja nostokalustoon. Ilman omia työkaluja ei yritys ole tehokas!

Nyt voit vilkaista lyhyen videofilmin McSea:n venemaailmasta!
(Flash. Kesto noin 2 minuuttia)
Lataa filmi tästä


Opas ensimmäisen veneen ostajalle!
Suomessa on poikkeavan lyhyt aallonväli johtuen vähäsuolaisesta vedestä joka aiheuttaa vaarallisen teräviä aaltoja. Ei siis ole yhdentekevää minkälaisilla "suksilla hiihdetään". Olettepa sitten kokenut tai kokematon veneenostaja, haluamme rehellisesti auttaa teitä löytämään juuri teidän käyttötarkoitukseen parhaan vaihtoehdon, emmekä koskaan halua ohjata asiakkaitamme vaarallisesti vesille.

Lue myös: Opas ensimmäisen veneen ostajalle!

mssea_raita_oikea.jpg

2007bu3.jpg 2007bu8.jpg 2007bu8.jpg